Calista Luxury Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:  
Hotel se nalazi 27 km od aerodroma u Antaliji, a 4 km od centra Beleka, na samoj obali mora. Otvoren je 2007. godine i zauzima površiniu od 120.000 m².

Plaža:
Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri i bar na plaži su uključeni u cenu.

Sobe:
U sklopu hotela se nalazi sedam petorospratnih i četvorospratnih zgrada i 14 dvospratnih vila. Ukupno ima 502 standardne sobe, od čega su 6 namenjene osobama sa posebnim potrebama, 92 povezane sobe (max 2+2 osobe, 52 m²), 18 corner suite (max 2+2 osoba, 70 m²), 63 family sobe (max 4 osobe, 80 m², gde se na prvom spratu se nalazi dnevna soba sa dve sofe, kupatilo sa tuš kabinom, a na drugom spratu se nalazi spavaća soba, kupatilo sa kadom i tuš kabinom), Royal king suit (max 4 osobe, 240 m², a ima dnevnu sobu, kuhinju, dve spavaće sobe, balkon i 2 kupatila od kojih jedno sa jacuzzijem), Presidential apartman (max 4 osobe, 160 m² sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila od kojih jedno je sa jacuzzijem), VIP Villa Leo (sastoji se od 3 bloka, a namenjena za boravak max 18 osoba, 1500 m²). Superior Villa (namenjena za boravak max 8 osoba, 260 m²). Postoji i Twin Villa (namenjena za boravak max 4+1 osoba, 150 m²). Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, TV, telefon, WiFi (besplatno), mini bar - bezalkoholna pića i pivo se obnavljaju dnevno (besplatno), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 5 a’la carte restorana (turski, italijanski, kineski, južnoamerički, riblji - rezervacija se plaća), 9 barova (od kojih jedan radi 24h), 5 otvorenih bazena, unutrašnji bazen, 3 sale za konferenciju, 5 vodenih tobogana, menjačnica, biznis centar, internet kafe, rent-a-car, parking, prodavnice, stoni tenis, boćanje, aerobik, akvabik, vaterpolo, bežični internet, fitness centar, sportovi na vodi (sa licencom), katamaran (sa licencom), bioskop, diskoteka, SPA centar, 2 turska kupatila, 3 saune, jacuzzi, parno kupatilo, 5 teniskih terena, odbojka na plaži, košarka, dečiji bazeni (spoljašnji i unutrašnji), dečiji klubovi (4-7, 8-12 i 13-17 godina), animacije za decu, dečiji meni, dečije igralište, mini-disko. Plaća se: frizer, masaže, motorni sportovi na vodi, video igre, kuglanje, bilijar, osvetljenje teniskih terena, škola tenisa, iznajmljivanje lap-top računara, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka: 
Švedski sto
Švedski sto.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite