Hotel Nautic

Can Pastilla, Majorka

Opis destinacije

Majorka (španski i katalonski: Mallorca) je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru i deo je arhipelaga Balearska ostrva (katalonski: Illes Balears, španski: Islas Baleares). Kao i druga Balearska ostrva, Ibiza, Formentera i Menorka, ostrvo je popularna turistička destinacija. Od šezdesetih godina 20. veka, postala je sinonim za masovni turizam. Ime potiče od latinskog insula maior, „veliko ostrvo"; kasnije Maiorica. Glavni grad ostrva, Palma de Majorka, je takođe i glavni grad autonomne zajednice Balearska ostrva. Najpoznatiji turistički gradovi su u blizini Palme, a sa njom su odlično povezani gradskim prevozom. Pomenućemo Plaja De Palmu, Kan Pastilju, El Arenal, Kala Vinjas, Kala Major, Magaluf i Iljetas. Svako mesto je priča za sebe. Magaluf je omiljeno odredište mladih sa burnim noćnim životom, Kala Major je svojom lepotom facinirao i špansku kraljevsku porodicu pa su ovo mesto izabrali za dom svoje letnje rezidencije. Danas je svakako najpoznatiji stanovnik Majorke čuveno sportsko ime, teniser Rafael Nadal.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Položaj hotela: odlično lociran hotel u Kan Pastilji, kompletno okrenut prema moru i prestižnoj marini, neposredno na početku promenade i plaže Plaja de Palma, 5km dugačke peščane plaže i bisera ostrva Majorka. Neposredno od hotela pruža se i centar lepog gradića Kan Pastilje sa brojnih restoranima, barovima, poslastičarnicama i prodavnicama, a od glavnog grada ostrva Palma de Majorke udaljen je samo 7 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.

Hotelski sadržaj: bazen sa ležaljkama i suncobranima, pool bar, restoran, internacionalni restoran, hotelski bar, spa i wellness centar, fitness centar.

Sobe: hotel raspolaže sa 140 dvokrevetnih soba sa mogućnošću pomoćnog ležaja, neke sobe su prilagođene osobama sa smanjenom pokretljivušću. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), telefon, wi-fi internet, fen, kupatilo, balkon.

Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A