Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
KOPAONIK
*SKI OPENING*
Izlet
Termin: 11.12.2022.

CENA IZLETA: 2500,00 DIN

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema program
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
Polazak iz Pančeva u 06:00h kod Doma omladine, sastanak grupe 15 minuta ranije.

Kopaonik ili krov Srbije najveći je planinski masiv u zemlji, sa najvišom tačkom - Pančićev vrh  (2017 metara). Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, u Raškom okrugu, između Ibra i Sitnice na zapadu i Laba na jugoistoku.
Najveće turističke atrakcije na planini svakako su njeni prirodni rezervati, reljefni oblici, ali i značajni lokaliteti. 

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2022/2023. na Kopaoniku, planirano je za period od 8. do 11. decembra 2022. godine. Ski Opening na Kopaoniku održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na slične događaje u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Ski Opening Kopaonik je nakon dvanaest godina postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona. Tokom trajanja ski openinga važiće popust u visini od 30% na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja

Posebna atrakcija je svakako panoramska vožnja žicarom. Jednom od najlepših staza ove planine, u samom centru Kopaonika, svakog leta turiste vozi žičara “Pančićev vrh”. Ovom žičarom izlazite na najviši vrh ove planine i sigurno ćete uživati u pogledu sa 2017 metara nadmorske visine.
U samom centru nalazi se veliki broj kafica, restorana, pabova gde možete uživati i 
Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

U kasnim popodnevnim časovima polazak za Pančevo.
Povratak u Pančevo u večernjim časovima. Kraj programa.

- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A