Marhaba Beach

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 2km udaljenosti od medine u Soussu, dok ga od aerodroma u Monastiru deli 21km.

Opšti podaci
Marhaba Beach je hotel otvoren tokom cele godine. Ima 244 sobe i 10 apartmana. Ima 2 otvorena bazena (jedan za odrasle i jedan za decu) i jedan zatvoreni bazen. Osim glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i nekoliko barova: Glavni, Snack, American, Moorish, Pool i Beach bar tokom sezone.

Za najmlađe je tu dečiji klub i igralište za decu. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok su peškiri dostupni uz depozit. 

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 244 smeštajnih jedinica, 10 junior Suites sa pogledom na baštu, bazen ili plažu. Sve sobe imaju SAT TV, klimu, mini bar, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i odvojenim toaletom, fen za kosu, Wi-Fi.

Plaća se: room service, telefon, sef na recepciji.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Kasni doručak, čaj i kolači se služe u Snack Baru, dok su razne užine gostima na raspolaganju u Beach baru u određeno doba dana. U okviru Snack Bar-a se služi a la carte večera jednom nedeljno. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….). 

Ostali sadržaji
U hotelu se nalazi menjačnica i prodavnice. Doktor je dostupan na zahtev. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 3 bazena: jedan zatvoreni, jedan otvoreni i jedan dečiji bazen. Gostima su dostupni tereni za tenis (uz prethodnu rezervaciju na recepciji), mini golf, bilijar, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, streljanje, akva aerobic, vaterpolo i razni nemotorizovani sportovi na vodi. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu, bez doplate.

Plaća se: motorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gostima su na raspolaganju fitness centar, sauna, jacuzzi i hammam. 

Plaća se: masaže i tretmani.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A