Mediterranean Beach

Limasol, Kipar

već od 709€

Opis destinacije

Limasol je drugi po veličini grad na Kipru i nalazi se na južnom delu ostrva. Stari grad Limasol je srce grada sa svojim uskim ulicama koje se zrakasto pružaju od stare ribarske luke. U njemu se nalazi i srednjovekovni zamak Lemesos koji je bio mesto kraljevskog venčanja između Ričarda Lavljeg srca (kralja Engleske) i Berengarije od Navare, a danas je pretvoren u kiparski srednjevekovni muzej. Poslednjih godina, grad se proširio i sada se pruža 15 kilometara duž obale gde su izgrađeni brojni hoteli i turistički kompleksi, između kojih se nalazi lepo uređeno šetalište sa stablima eukaliptusa. Stanovnici grada su poznati po vedrom duhu, tako da ne čudi veliki izbor mesta za noćni provod. Veliki broj taverni, diskoteka i klubova su otvorene tokom cele godine, a ponuda je upotpunjena i plažnim barovima uz šetalište tokom leta. Za one koji vole šoping, u Limasolu se nalazi najveći trzni centar na Kipru, a grad obiluje i velikim izborom prodavnica koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Južni Kipar, Limasol, na plaži. Oko 8km od centra Limasola i oko 62km od aerodroma Larnaka.

Hotel pripada čuvenom lancu „Greathotels of world“.

Gostima je na raspolaganju 6 restorana, “Bacco“ – italijanski, “ Shumi Sushi“– japanski, “Celeste“ – internacionalni, “Aquaria“ – internacionalni, “Nautica“ – internacionalni i “Ouzeri Tis Myrtos“ – grčki, 3 bara: “Clouds Lounge“ Bar, “The Blue“ Bar i “Lagoon“ Pool Bar. U svim restoranima je obavezan dress code.

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, nagrađenoj plavom zastavicom. Korišćenje suncobrana i ležaljki se dodatno naplaćuje.

Hotel pruža uslugu noćenja sa doručkom, polupansiona – doručak i večera i punog pansiona – doručak , ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Plaćaju se: sva pića tokom obroka, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima.

Deluxe soba: kupatilo, balkon, TWC, TV, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet, ketler.

Plaćaju se: telefon, mini bar.

Otvoreni, zatvoreni, dečji bazen, aerobik, stoni tenis, bilijar, dečiji bazen, mini club, igralište.

Plaćaju se: motorizovani sportovi na vodi, fitness centar, iznajmljivanje bicikla.

Suvenirnica, zlatara, frizerski salon, spa centar, masaže. fitness centar, čuvanje dece, sala za konferencije, rent a car.Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A