Informacije

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
ORGANIZOVANI PREVOZ SVAKOG PETKA IZ BEOGRADA I NOVOG SADA NA RAFTING TAROM, DO RAFTING CENTRA DRINA-TARA

Dragi rafteri i ljubitelji aktivnog odmora u prirodi, od ove sezone organizujemo redovne polaske  svakog petka iz Beograda, Novog Sada i okolnih gradova na rafting na Tari, do Rafting Centra drina-Tara! 

Za polaske iz drugih mesta, cena će biti naknatno formirana i za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona: 
066/318-101; 066/337-101; 066/319-101 Ili putem maila: [email protected]

U sklopu ove nove ponude, možete odmah i rezervisati dva rafting aranžmana sa plaženim prevozom iz Beograda ili Pančeva:

ARANŽMAN 1 SA PREVOZOM
- 2 noćenja, 6 obroka
- 1 dan jeep safari
- 1 dan raftinga
 
ARANŽMAN 2 SA PREVOZOM
- 2 noćenja, 5 obroka
- 1 dan raftinga
 
Pored standardne vikend ponude i raftinga , u ponudi centra su i brojne fakultativne aktivnosti od kojih su najpopularniji hiking u Nacionalnom parku Sutjetska, 4x4 Jeep Safari, avanturistička vožnja ATV kvadova u kanjonu Tare i mnoge druge. Linkovi do tih aktivnosti za više info

Polazak iz Beograda i Pančeva:
Polazimo iz Pančeva, ispred Doma Omladine u 15:45h. Put nastavljamo ka Beogradu i na parkingu Sava Centra se nalazimo u 16:30h. Nudimo i mogućnost polazaka iz okolnih i usputnih mesta (Obrenovac, Valjevo, Čačak, Užice). Potrebno je da na dogovorenom mestu budete 15 minuta ranije. Po vas dolazi vozilo, kombi ili autobus, na kome će pisati Star Tours.
Iz Beograda nastavljamo dalje novim auto-putem Miloš Veliki, pa preko Obrenovca, Čačka, Užica i Zlatibora i dalje ka Višegradu i Bosni. 
Povratak je planiran u nedelju u popodnevnim satima, a tačna satnica povratka biće naknadno definisana.

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A