Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TOSKANA
Montekatini Terme, Viaređo, 
Pontile Lido di Camaiore, Siena, San Đimijano
Paket aranžman
Termin: 13.-16.02.2023.

CENA ARANŽMANA: 16.000,00 DIN

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- 2 noćenja sa doručkom u hotelu u Montekatini Termama
- obilaske prema programu
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdrastveno osiguranje

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- Fakultativni izlet - Viaređo i Pontile Lido di Camaiore - 30 evra
- Fakultativni izlet-  Siena i San Điminjano – 30 evra
1. Dan, Pančevo, Beograd
Polazak iz Pančeva u četvrtak u 16:30h kod Doma omladine, sastanak grupe 15 minuta ranije.
Polazak iz Beograda u 16:50h iz Beograda. Vožnja kroz Srbiju, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. Dan, Bolonja, Montekatini Terme
Dolazak u Montekatini Terme. Montekatini Terme je grad – poznata banja u Toskani, pokrajini Italije. Grad je nastao u srednjem veku u dolini reke Arno. Dolazak u preodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. Dan, Montekatini Terme – Viaređo- Pontile Lido di Camaiorež
Doručak. Fakultativni izlet. Nešto više od sata vožnje od Firence je letovalište Viaređo (Viareggio) i plaža po njemu nazvana. Nosilac je Plave zastave i nalazi se na obali Tirenskog mora u pokrajini Toskana. U sjajnom ambijentu Versilije, tačno u Lido di Camaiore, ističe se prelepa i sjajna struktura sa veoma futurističkim ukusom, nedavno izgrađena, Od plaže prema moru, do spektakularnog pogleda na Tirensko more. Pogodno mesto gde možete provesti posebne trenutke, ovo mesto je otvoreno za sve i jedna je od najpopularnijih atrakcija i turističkih destinacija. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini Terme. Noćenje.
 
4. Dan, Montekatini Terme – Siena i San Điminjano - Beograd, Pančevo
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do Siene i San Điminjana. Prvi deo našeg izleta je poseta srednjovekovnog gradića San Điminjana koji je očuvao svoj istorijski centar, u duhu srednjeg veka. Grad je poznat po nadimku “Grad tornjeva”. Po dolasku razgledanje grada: Piazza della Cisterna, Piazza Del Duomo, Palazzo Comunale. Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Po dolasku  razgledanje  grada : Basilica Cateriniana San Domenico, Palazzo tantucci, Piazza Salimbeni, Piazza Del Campo znameniti trg na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti „Palio“, Piazza Del Duomo, Santa Maria della Skala - jedna od najlepših katedrala Italije.
Polazak za Srbiju. Povratak u Beograd  i Pančevo u ranim jutanjim časovima – zavisno od uslova na putu  i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A