Trst

Trst, Italija

već od 5300RSD

Opis destinacije

Danas je Trst mesto sa preko 200000 stanovnika i glavni grad najmanje italijanske pokrajine Furlanija-Julijska krajina, prepun turista sa svih strana sveta. Pored toga što spada u jedan od većih gradova u Italiji, Trst je prilično jednostavan za obilazak i do skoro svih atrakcija se može stići peške. Imajući ovo u vidu, jedan dan je sasvim dovoljan da se vide sve najbitnije znamenitosti u gradu i okolini. Trst je uvek bio i ostao multikulturalno mesto puno zanimljive arhitekture i bogatog nasleđa u kom ima svašta da se vidi i radi. Ono što se takođe da primetiti kada se prvi put dođe ovde je da, za razliku od ostalih italijanskih gradova, Trst ipak ima neki drugačiji šmek i ne deluje baš toliko italijanski. Razlog za ovo je što Trst pre početka 20. veka nije nikad ni bio u sastavu Italije, pripojen Italiji 1919. godine, po završetku Prvog svetskog rata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TRST
Fakultativno Palmanova
Jednodnevni izlet
Termini: 
28.01.2023.
25.02.2023.

CENA IZLETA: 5.300,00 DIN

CENA IZLETA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
- obilaske prema program
- usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja
- putno zdrastveno osiguranje

CENA IZLETA NE OBUHVATA :
- individualne troškove – nepomenute usluge
- Palmanova- 10 eur (fakultativno)
1. DAN, BEOGRAD
Polazak iz Pančeva u 20h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, TRST – PALMANOVA (fakultativno)
Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Upoznavanje grada i slobodno vreme za šetnju, uživanje pored mora i slobodne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog odlska do outlet centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). Slobodno vreme za šoping. Povratak u Trst. Slobodno vreme do večernjih časova kada je predviđen polazak za Beograd. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

3. DAN, BEOGRAD
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pre polaska

Preporuka

Ovo su putovanja koja smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Star Tours - Licenca OTP 245/2021 kategorija licence A